Blanxart
BIO hořká čokoláda Criollo 77% Peru - Alto Piura
BIO hořká čokoláda 82% Congo
BIO hořká čokoláda Trinitario 76% Brazílie
BIO hořká 91% čokoláda Congo
Ecuador 95 % hořká čokoláda
degustační sada plantážních čokolád
Nicaragua / Bosawas 85% hořká čokoláda
Hořká 60% čokoláda
mléčná čokoláda s celými lískovými ořechy
Mléčná čokoláda
Blanxart
Blanxart
07.04.2014 21:19
Historie Bombons Blanxart začíná v dubnu 1954 v okolí Les Corts Barcelona. V pronajaté dílně v přízemí vyráběl mistr čokolatér ty nejlepší čokolády a čokoládové dorty, ve městě. Rozhodl se opustit svou prestižní práci a otevřít si vlastní obchod se čtyřmi partnery. Po několika letech se jim daří...