Ocelot

Ocelot Chocolate založili v roce 2013 manželé Matt a Ish Broadbentovi. Malá řemeslná firma spojuje etické obchodní praktiky s unikátním brandingem – od kompostovatelné vnitřní fólie obalu čokolády až po vnější obal s uměleckými díly navrženými zejména Ish. Ocelot sídlí v Edinburghu ve Skotsku. V této továrně na mikročokoládu se používají pouze ty nejkvalitnější organické a Fairtrade produkty. Matt i Ish milují dobré jídlo a kdysi se chtěli stát kuchaři. Dělali tak spolu několik let a v této roli pracovali i s čokoládou. Inspirováni krásnými chutěmi, začali vyrábět Ocelot čokoládu  ve volné místnosti svého bytu. Na všechny ingredience nasadil pár vysoké standardy. „Naše tabulky nemůžete srovnávat s ‚jen‘ čokoládou,“ říká Matt. Používají pouze kakaovou hmotu z Original Beans a to je Virunga z Konga. Protože Original Beans má ve svém sortimentu pouze čokolády čistého původu a v Ocelot se zaměřuje na kombinování čokolády s jinými příchutěmi, uzavřely Original Beans a Ocelot partnerství. 

Fotogalerie: Ocelot