Willies Cacao

Vyrábím řemeslnou čokoládu s čistými, krásnými chutěmi.
 
Před 10 lety jsem založil první britskou továrnu na zrnkovou čokoládu. Použití pouze skvělého kakaa z jednoho statku, které má vysoce individuální chutě.
 
Moje čokoláda používá pouze 100% přírodní ingredience a je vyrobena za 3 týdny na rozdíl od průmyslové čokolády, která trvá hodiny.
 
Objevte moji oceňovanou horkou čokoládu, luxusní lanýže, čokoládové tyčinky a couverture čokolády, které používají špičkoví šéfkuchaři.

Vyrábím řemeslnou čokoládu s čistými, krásnými chutěmi.

Před 10 lety jsem založil první britskou továrnu na "bean to bar" čokoládu. Použití pouze skvělého kakaa z jednotlivých oblastí, které má vysoce individuální chutě.

Moje čokoláda používá pouze 100% přírodní ingredience a vyrábí se 3 týdny na rozdíl od průmyslové čokolády, která se vyrábí pouze hodiny.

Objevte moji oceňovanou horkou čokoládu, luxusní lanýže, čokoládové tabulky a couverture čokolády, které používají špičkoví šéfkuchaři.

Fotogalerie: Willies Cacao