Simón Coll

Sadurní d'Anoia, nacházejíc se 40 km od Barcelony, je známé po celém světě jako hlavní město šumivého vína Cava. 
Casa Simón se zabývá výrobou řemeslné čokolády od roku 1840, předtím,než se první láhev Cava kdy se objevila v Sant Sadurní. 
Simón Coll začal vyrábět čokolády s vyššímpodílem kakaa v reakci na rostoucí spotřebitelskou poptávku, a „turrón“ (nugát) s použitím vynikajících místních ořechů. 
Tyto specializace pomáhaly expanzi značky na celém území Španělska a později exportovat do 20 zemí.
Nová generace Simón Coll, šestá, pokračuje v dlouhé tradici ve světě čokolády, při zachování věrnosti k hodnotám společnosti.
Na rozdíl od dnešní běžné praxe nákupu hotové kakaové hmoty, připravené k použití, Simón Coll vybírá své kakaové boby z různých zemí a dělá svou vlastní čokoládu od nuly. 
Z Afriky, používáme kakao z Ghany pro jeho silnou, jednotnou chuť; z Ameriky, kupujeme aromatické kakao.
Výběr vynikajících surovin z nejlepších míst je základním požadavkem na výrobu nejkvalitnějších výrobků. 
Vybrané zkakaové boby a náš vlastní proces pražení jsou počáteční klíčové faktoryk senzorickému profilu vynikající čokolády.
město šumivého vína Cava. Casa Simón se zabývá výrobou řemeslné čokolády od roku 1840, předtím,
než se první láhev Cava kdy se objevila v Sant Sadurní. Simón Coll začal vyrábět čokolády s vyšším
podílem kakaa v reakci na rostoucí spotřebitelskou poptávku, a „turrón“ (nugát) s použitím vynikajících
místních ořechů. Tyto specializace pomáhaly expanzi značky na celém území Španělska
a později exportovat do 20 zemí.
Nová generace Simón Coll, šestá, pokračuje v dlouhé tradici ve světě čokolády, při zachování
věrnosti k hodnotám společnosti.
Na rozdíl od dnešní běžné praxe nákupu hotové kakaové hmoty, připravené k použití, Simón Coll
vybírá své kakaové boby z různých zemí a dělá svou vlastní čokoládu od nuly. Z Afriky, používáme
kakao z Ghany pro jeho silnou, jednotnou chuť; z Ameriky, kupujeme aromatické kakao.
Výběr vynikajících surovin z nejlepších míst je základním požadavkem na výrobu nejkvalitnějších
výrobků. Výběr z kakaových bobů a náš vlastní proces pražení jsou počáteční klíčové faktory
k senzorickému profilu vynikající čokolády.

Fotogalerie: Simón Coll

<< 1 | 2 | 3